Palvelut


Apteekissamme on koulutettuja erityisosaajia, joilta saat opastusta lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Seuraavassa on luettelo lisämaksullisista palveluistamme.


RESEPTIEN UUSIMINEN

Teemme puolestasi eReseptin sähköisen uudistamispyynnön tai viemme paperisen reseptisi terveyskeskukseen uusittavaksi. Varaathan aikaa uusimiselle pari viikkoa ennen lääkkeiden loppumista.

Uusimispyynnön voit  tehdä myös omakanta-palvelun kautta internetissä, jos sinulla on käytössä pankkitunnukset.

www.omakanta.fi

KONEELLINEN ANNOSJAKELU

Jos sinulla on käytössäsi paljon lääkkeitä, jotka otetaan useaan aikaan päivässä, voit tilata apteekkimme kautta lääkkeesi kertakäyttöisissä koneellisesti pakatuissa kahden viikon annospusseissa. Lääkkeet on valmiiksi jaettu eri ottoajankohtiin, et tarvitse enää dosettia ja mahdollisissa lääkitysmuutoksissa sinulle ei jää varastoon käyttämättömiä lääkkeitä. Käymme palvelun aloitusvaiheessa lääkityksesi läpi, tarkistamme oikeat ottoajankohdat, mahdolliset päälleekkäiset lääkitykset ja yhteisvaikutukset.

http://www.apteekki.fi/apteekki-palvelut/annospussipalvelu.html


INHALAATIOHOIDON TARKISTUS

Farmaseuttimme voi tarkistaa inhalaatiotekniikkasi, jotta saat täyden hyödyn inhaloitavasta lääkkeestäsi.

http://www.apteekki.fi/apteekki-palvelut/inhalaatiohoidon-tarkistus.html

Voit myös tutustua nettivideoihin, jossa opastetaan annostelulaitteiden käyttöä. Videot löytyvät linkissä olevan sivun ylälaidasta Apteekin neuvot osiosta.

http://www.apteekki.fi/apteekin-neuvot


DIABETESPALVELU

Jos diabeteksesi lääkehoidossa on ongelmia tai koet tarvitsevasi lisäopastusta hoidon toteutuksessa, voit varata ajan diabetespalveluun, jossa diabeteksen erityispätevyyden suorittanut farmaseuttimme opastaa sinua.

http://www.apteekki.fi/apteekki-palvelut/diabetespalvelu.html


VERENPAINEEN MITTAUS

Jos sinulla ei ole omaa verenpainemittaria tai haluat varmistaa oman mittauksesi luotettavuuden, voit käydä apteekissamme mittauttamassa verenpaineesi. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat verenpainemittarit omatoimiseen verenpaineen mittaukseen. Opastamme sinua mielellämme verenpainemittareiden käytössä.

LÄÄKEHOIDON ARVIOINTI

Meillä on useita lääkehoidon arvioinnin erityispätevyyden suorittaneita farmasisteja. Palvelussa käymme läpi lääkityksesi, mahdolliset lääkkeiden yhteisvaikutukset, parhaat ottoajankohdat ja käyttösuositukset. Voit varata ajan asiantuntijaltamme, jos lääkityksesi mietityttää sinua, sinulla on oireita, joiden epäilet johtuvan lääkityksestä tai haluat tietää mihin aikaan päivästä lääke on parasta ottaa, jotta saat siitä mahdollisimman hyvän hyödyn. Saat arvioinnista raportin, jotta voit keskustella mahdollisista lääkitysmuutoksista oman lääkärisi kanssa.